Sociale zorg

Dagopvang kansarme kinderen

Voor veel kinderen in Nsoatre is overleven een grote uitdaging. Kinderen met elk hun eigen dromen en talenten, maar vaak niet de mogelijkheden om daar wat mee te doen. Elke dag worden er 250 kinderen opgevangen in de dagopvang. Deze kinderen helpen we met eten en drinken, medicijnen, kleding en onderwijs. Zo bouwen we aan de toekomst!

Opvang kinderen met een handicap

Overal in de wereld zijn kinderen met een handicap, maar niet overal zijn de voorzieningen om deze kinderen op te vangen zo goed als de mogelijkheden die we in Nederland hebben. In Nsoatre vinden we bijzondere aandacht voor kinderen met een handicap belangrijk! Op dit moment worden er 15 kinderen met een beperking opgevangen én komen er binnenkort nog 3 bij. Daar zijn we trots op!

Uw hulp is hard nodig.

Help mee en biedt kinderen in Ghana een toekomst. Samen kunnen we het verschil maken.

Kindertehuis

Droog blijven als het regent, niet op straat hoeven te slapen, terwijl het daar niet veilig is en elke dag een volle maag. Daar gaan we voor! Helemaal als het gaat om kinderen zonder familie, want elk kind telt mee. Op dit moment vinden 19 weeskinderen een veilig thuis bij ons. Deze kinderen hebben nu een dak boven hun hoofd, elke dag voldoende voedsel en gaan naar school. De toekomst begint vandaag!

Herstel gebroken gezinnen

Echtscheidingen hebben vaak armoe tot gevolg en hebben diepe impact op het leven van kinderen. Onze social workers gaan actief de dorpen in om gebroken gezinnen hulp te bieden en te herstellen. Meer dan 200 gezinnen zijn inmiddels weer herenigd.

Scroll naar top