De stichting

Dagopvang kansarme kinderen

Voor veel kinderen in Nsoatre is overleven een grote uitdaging. Kinderen met elk hun eigen dromen en talenten, maar vaak niet de mogelijkheden om daar wat mee te doen. Elke dag worden er 200 kinderen opgevangen in de dagopvang. Deze kinderen helpen we met eten en drinken, medicijnen, kleding en onderwijs. Zo bouwen we aan de toekomst!

Opvang kinderen met een handicap

Overal in de wereld zijn kinderen met een handicap, maar niet overal zijn de voorzieningen om deze kinderen op te vangen zo goed als de mogelijkheden die we in Nederland hebben. In Nsoatre vinden we bijzondere aandacht voor kinderen met een handicap belangrijk! Op dit moment worden er 7 kinderen met een beperking opgevangen én komen er binnenkort nog 3 bij. Daar zijn we trots op!

Uw hulp is hard nodig.

Help mee en biedt kinderen in Ghana een toekomst. Samen kunnen we het verschil maken.

Kindertehuis

Droog blijven als het regent, niet op straat hoeven te slapen, terwijl het daar niet veilig is en elke dag een volle maag. Daar gaan we voor! Helemaal als het gaat om kinderen zonder familie, want elk kind telt mee. Op dit moment vinden 16 weeskinderen een veilig thuis bij ons. Deze kinderen hebben nu een dak boven hun hoofd, elke dag voldoende voedsel en gaan naar school. De toekomst begint vandaag!

Incidentele hulp

Door het kindertehuis, de dagopvang en de opvang voor kinderen met een handicap zijn we al een heel eind en kunnen veel kinderen een veilige omgeving bieden. Deze structurele plekken vinden we belangrijk, maar we doen meer. Het komt voor dat we bijspringen met incidentele hulp. Denk aan een gezin waarbij de vader plotseling overlijdt en de rest van het één op andere moment geen inkomen heeft en dus geen eten. Ook dan helpen we mensen op weg!

Scroll naar top